ShareCare Groep

ShareCare Groep wordt gebruikt in woonzorg en op dagopvang locaties.

In ShareCare Groep kun je meeleven met wat er in de woongroep van je naaste gebeurt. Er worden foto’s en filmpjes van de leuke momenten van de dag geplaatst. Ook handige informatieve berichten kun je altijd terugvinden op ShareCare. Je hebt een handig en actueel overzicht van alle groepsleden, ook het personeel

Als je het leuk vindt om een handje te helpen kun je in ShareCare zien waarbij hulp gevraagd wordt en jezelf opgeven voor een dag die jou uitkomt.

ShareCare Groep is een besloten en veilige groep. De buitenwereld kijkt niet mee.

Ben je door een zorginstelling uitgenodigd voor een ShareCare Groep? Dan is ShareCare voor jou gratis. Volg de link in de uitnodigingsmail en maak een account aan.

Werk je bij een zorginstelling en ben je geïnteresseerd in een gratis proefperiode? Geef dan hier je gegevens op en we maken een groep voor je aan.

Generic placeholder image

Generic placeholder image

ShareCare Locatie

ShareCare Locatie wordt gebruikt op zorglocaties, die centrale activiteiten organiseren.

Als lid van ShareCare Locatie zie je het activiteitenprogramma en krijg je aankondigingen. Als je wilt deelnemen aan een activiteit kun je je makkelijk inschrijven door te klikken in de agenda. Na de activiteit worden er foto’s en filmpjes geplaatst, zodat je nog wat kunt nagenieten.

ShareCare Locatie is een besloten en veilige groep. De buitenwereld kijkt niet mee.

Ben je door een zorginstelling uitgenodigd voor ShareCare? Dan is ShareCare voor jou gratis. Volg de link in de uitnodigingsmail en maak een account aan.

Werk je bij een zorginstelling en ben je geïnteresseerd in een gratis proefperiode? Geef dan hier je gegevens op en we maken een groep voor je aan.


Werk jij in de zorg?

Als professional wil je natuurlijk meer weten dan je tot nu toe op de website hebt gevonden. Wat kan ik er mee in mijn zorginstelling, wat levert het me op?

In het kort gezegd: tevreden mantelzorgers en helpende handjes. En hoeveel kost ShareCare dan? Een paar honderd euro per jaar. Maar nu heb je waarschijnlijk alleen nog maar meer vragen. Daarover kun je bellen met onze Helpdesk (085 3014280).

Of vul het formulier in en laat ons weten of je ShareCare gratis in jouw groep wilt uitproberen of dat je eerst graag informatie wilt.

Generic placeholder image

Generic placeholder image

Privacy

Wij doen niets met jullie data. Behalve heel goed beveiligen.

ShareCare is zorgveilig en voldoet aan de eisen van de AVG. Zorginstellingen bepalen de beveiligingseisen en wij tekenen daarvoor verwerkersovereenkomsten. Ook zonder deze overeenkomsten bewaren en bewaken wij principieel jullie gegevens als onze eigen kinderen. Wij moeten niets hebben van dataroof.


Terug naar boven