ShareCare Agenda

ShareCare Agenda is voor iedereen die met een groepje een agenda wil delen.

Omdat je samen dingen wilt doen en het plannen daarvan altijd veel tijd kost. In ShareCare kun je agendapunten of activiteiten aanmaken. De groepsleden kunnen er zich op inschrijven.

ShareCare Agenda maakt het plannen easy peasy. Zo blijft er meer tijd over voor het echte werk. Of dat nu samen wandelen of samen zorgen is.

En natuurlijk kun je in ShareCare elkaar ook berichtjes sturen. Zodat iedereen op de hoogte is van alles wat belangrijk is.


Proberen is gratis!


De eerste twee weken zijn sowieso gratis.

Als de twee weken voorbij zijn krijg je de vraag of je wilt gaan betalen. Geen verborgen verplichtingen dus. Maak snel een ShareCare Agenda aan door je te registreren en kijk of het voor jou werkt.


Agenda aanmaken
Voor wie is ShareCare Agenda gratis?


Medewerkers die in woonzorg of dagopvang werken mogen altijd gratis een jaar gebruik maken van een ShareCare Premium abonnement.

Daar vragen we voor terug dat we je mogen uitleggen wat we in jouw zorgorganisatie met ShareCare Groep zouden kunnen doen. Vul daarvoor HIER je gegevens in

ShareCare Premium is ook gratis zolang je als zorgmedewerker lid bent van een ShareCare Groep of ShareCare Locatie. Handig voor o.a. mantelzorg in je eigen omgeving of voor je vereniging of club. Als je een ShareCare Agenda opent word je herkend en ga je direct door voor de gratis versie.

Vrijwilligers en familieleden, die lid zijn van een Sharecare Groep of ShareCare Locatie kunnen op dezelfde manier gratis gebruik maken van een ShareCare Light abonnement. Handig om de zorg en aandacht voor je naaste met meer mensen op te pakken. Of om een agenda te delen met je clubje.


Agenda aanmaken
Wat kost ShareCare?

Beheerders hebben een ShareCare PREMIUM abonnement nodig. De leden nemen gratis deel.

Je abonnement wordt nooit stilzwijgend verlengd.

<<<<<<< HEAD
Abonnement Leden * Media Privé ** 3 mndn. Jaarabo
Light 10 500 MB 6,- 15,-
Premium 25 2 GB 26,- 89,-
Pro 150 10 GB 149,-
Pro Plus Neem contact op
Agenda aanmaken
* Inclusief jezelf
** Privéberichten en agendapunten voor een deel van de groep


Jouw veiligheid

Wij doen niets met jouw data. Behalve heel goed beveiligen.

Je data staan bij ons op de server en gebruiken we niet om jou te spammen. Wij verkopen je data ook niet aan anderen. En we vallen je niet lastig met advertenties. Erewoord.


Terug naar boven